Petit Pas aps presenta el projecte Green Team a alumnes de la Facultat d’educació física

Date

Fabiola Porcelli, membre del Green Team i responsable del projecte de Petit Pas, va presentar el projecte el passat 3 de juliol en un acte organitzat per promoure comportaments responsables i conscients amb el medi ambient.

“El binomi esport i medi ambient ha adquirit una importància cada cop més important al llarg dels anys, tant per poder modificar les estratègies d’esportistes i clubs esportius orientades a incloure elements com la defensa dels recursos ambientals i la lluita contra la contaminació.

El contacte amb el medi ambient permet desenvolupar una consciència mediambiental madura gràcies a una interacció constructiva amb la natura, per això s’implanten plans ecosostenibles. Fins i tot els petits trucs també poden ser útils: no utilitzeu ampolles d’aigua d’un sol ús, sinó que utilitzeu ampolles que permetin evitar malbarataments, reduint així el nombre de residus.

En general, per tant, l’activitat esportiva augmenta la sensibilitat i la conscienciació de les persones envers els temes mediambientals, i això és encara més clau en esportistes que practiquen disciplines en estret contacte amb la natura. Amb el projecte Green Team, volem transformar la pràctica esportiva per contribuir a la protecció del medi ambient amb l’objectiu també de promoure la inclusió” ha dit Fabiola Porcelli.

Els alumnes que han participat en l’esdeveniment han manifestat la seva voluntat d’implicar-se en les activitats del projecte i contribuir a la transformació dels esdeveniments esportius en una direcció verda.

LAST
NEWS