Green Team

GoGreenTeam

Fomentant esdeveniments esportius sostenibles, ecològics i integradors

la nostra
MISSIÓ

El projecte GREEN TEAM és un projecte europeu liderat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), cofinançat pel programa Erasmus + de la Comissió Europea amb l’objectiu de fomentar esdeveniments esportius sostenibles, ecològics i inclusius.

El projecte GREEN TEAM està fermament compromès a transformar la nostra pràctica esportiva per contribuir a la protecció del medi ambient amb l’objectiu també de promoure la inclusió. Per fer-ho, GREEN TEAM també impulsa els mecanismes necessaris per integrar col·lectius en risc d’exclusió en la participació esportiva.

RAÓ DE SER

La Unió Europea és líder en la lluita contra el canvi climàtic i en la promoció d’economies circulars. L’esport té clarament un paper a jugar en això. L’esport no és només una activitat o simplement una forma d’entrenament; també és una indústria substancial i en creixement, de la mateixa manera que també creix la seva petjada ecològica.

Per això, com a entitats esportives tenim el deure de minimitzar l’impacte que l’esport té en el nostre entorn per beneficiar al conjunt de la societat. GREEN TEAM està en línia amb la transició verda de la Unió Europea, ja que defensa un esport més sostenible des del punt de vista ambiental.

Per fer-ho, pretén fomentar l’educació ambiental de la mà de la pràctica esportiva. El projecte posa l’accent en la innovació i la digitalització de l’esport, des de l’esport de base fins a l’esport d’alt rendiment.

ÚLTIMES NOTÍCIES SOBRE EL PROJECTE GREEN TEAM

PARTNERS

Contacta'ns

Si us plau, no dubtis a escriure’ns si tens qualsevol dubte, idea, suggeriment o comentari sobre el projecte Green Team.
Et respondrem el més aviat possible.