El projecte ‘Green Team’, presentat al Congrés Nacional de l’Esport Autonòmic de CUFADE

Date

Dissabte 11 de novembre es va celebrar al Palau Euskalduna de Bilbao el II Congés Nacional de l’Esport Autonòmic, organitzat per CUFADE (Confederación de Uniones de Federaciones Autonómicas Deportivas Españolas). Va comptar amb l’assistència d’una delegació de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya amb presidents, presidentes i representants de diferents federacions.

Al llarg de la jornada es van tractar temes rellevants i d’actualitat que afecten a l’esport autònom a les àrees de la gestió esportiva, amb interessants ponències sobre mecenatge, fiscalitat, segurs esportius, inclusió i organització d’esdeveniments; de la comunicació i noves tendències amb ponències sobre alimentació, intel·ligència artificial i sostenibilitat, entre altres; i dels avenços tècnics esportius amb ponències sobre gestió d’equips, titulacions, medicina esportiva, esport femení i esport d’elit.

El congrés va comptar amb les ponències de Javier Clemente (exseleccionador nacional de futbol), Pepu Hernández (exseleccionador nacional de bàsquet) i Almudena Cid (exgimnasta artística). També es va presentar el projecte de la UFEC ‘Green Team’, que té com a objectiu fomentar esdeveniments esportius sostenibles, ecològics i inclusius.

CUFADE té la vocació de contribuir a la millora i el creixement de l’esport a tot l’Estat a través de la coordinació supra-autonòmica de les unions de federacions autonòmiques i voluntat de participar com a interlocutor amb l’Administració estatal. La seva finalitat és la promoció i l’organització d’activitats en el marc de l’esport, amb fins lúdics, formatius o socials.

LAST
NEWS